Wil JIJ Optreden? Wordt dit ook jouw podium?

Muziekkring Hellendoorn biedt je tijdens onze Muziek-onder-de-trap concerten een podium in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal. Reageer en pak deze kans!

We betalen geen honorarium, maar kunnen wel je reiskosten (tot €0,19/kilometer) vergoeden. Wil je de flyer hiernaast uitprinten of beter bekijken?
Klik hier voor het pdf-bestand.

Je kunt ons emailen via de Contact-pagina of het formulier hieronder gebruiken.

Doelstelling Muziek-Onder-de-Trap Concerten
Muziekkring Hellendoorn verzorgt maandelijks op donderdagavond een gratis klassiek concert onder de naam “Muziek onder de trap”.

De fraaie en sfeervolle hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur in het centrum van Nijverdal is een uitnodigende ruimte die uitermate geschikt is vanwege de goede akoestiek en sfeer om geheel vrijblijvend te luisteren. Bovendien is een uitstekende vleugel beschikbaar.

Muziek-onder-de-trap concerten hebben als doel een breed publiek kennis te laten maken met (licht)klassieke- en jazz muziek. Voor musici is het tevens een uitgelezen gelegenheid podiumervaring op te doen. Ook kan een try-out concert worden gegeven

Wij zoeken bij voorkeur musici uit de gemeente Hellendoorn en omgeving, maar musici van elders zijn ook zeker welkom. Hierbij denken wij onder anderen aan amateurmusici en (muziek)studenten. Ook vakmusici die onze doelstelling ondersteunen zijn natuurlijk welkom.

Om de drempel voor het publiek zo laag mogelijk te houden zijn deze concerten gratis toegankelijk.

De concerten beginnen om 20.00 uur, duren ongeveer een uur en hebben een open karakter, men kan in- en uitlopen. Op de donderdagse koopavond is het een mooie gelegenheid even te genieten van muziek.

Om het initiatief van Muziekkring Hellendoorn ook financieel levensvatbaar te maken en te houden is het voor ons moeilijk om een honorarium te betalen. Wel houden we rekening met gemaakte reiskosten. Deze zijn €0,19 per km of kosten van het openbaar vervoer.

Doorgaans maken we tijdens de concertavond een video opname. Dit gebruiken we uitsluitend voor PR doeleinden van onze concerten. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, wilt u dat dan kenbaar maken.

Mocht u een concert gaan verzorgen, dan vermelden we dat op onze website. Hebt u een eigen website, dan bestaat de mogelijkheid dat we een link plaatsen. Mocht u daar gebruik van willen maken, geef dat dan ons door.
Deelnameformulier
Naam
Telefoon

Email (verplicht)

Samenstelling

Solo
Trio/Kwartet     Duo
Groter
Instrument(en)

Geschatte reiskosten indien bekend
(wij betalen geen honorarium)     (Openbaar vervoer of €0,19/km)

Algemene opmerkingen

Anti-spam maatregel: a.u.b. deze zes cijfers overtikken….
Neem over:
Ik heb de doelstellingen gelezen en geaccepteerd

Stuur een kopie naar mijn email